FeelYourCenter biedt een aantal workshops aan voor bedrijven waarin de medewerkers kennis kunnen maken met meditatie met behulp van klankschalen. De groepen bestaan uit minimaal vier en maximaal twaalf personen. Een aantal mogelijkheden op een rij.

Groepstraining op het werk
Deze training duurt vier tot acht uur en is een intensieve training. U maakt kennis met chakra’s en meditatie door middel van klankschalen. U leert verschillende oefeningen afgestemd op het bedrijfsleven en er is aandacht voor de integratie van yoga in het werk en privé. Daarnaast wordt er gelet op stresspreventie, een bewuste leefwijze en een betere gezondheid op het werk.

Groepstraject op het werk
Wekelijks komt er een trainer naar uw bedrijf om daar chakra’s en meditatiesessies met behulp van klankschalen aan te bieden. Door het inzetten van een traject wordt het effect van de training vergroot en wordt de werknemer gezonder, evenwichtiger en authentieker. Het groepstraject bestaat uit één uur groepstraining per week gedurende drie tot zes maanden. Individueel traject op het werk Het is ook mogelijk om wekelijks een privé-training te krijgen. Op deze manier kan de trainer meer ingaan op de persoonlijke behoeften van de werknemer en het programma hierop afstemmen. Dit individuele traject bestaat uit één uur training per week gedurende drie tot zes maanden.

De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van het soort workshop, het aantal personen, de locatie en de tijdsduur. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.