Thema: Loslaten

Je leert luisteren naar je eigen lichaam, dit doen we door middel van klankmeditatie, mediteren en yoga oefeningen. Deze oefeningen doen we aan de hand van de zeven chakra’s die ervoor zorgen dat je energie in je lichaam opnieuw laat stromen, onderbouwd met uitleg over de chakra’s en de bijbehorende yoga oefeningen.
Klankschalen en yoga oefeningen zorgen ervoor dat je aan het einde weer dichter bij je gevoel staat en ontspannen naar huis gaat. Ook is er aandacht voor de ademhaling en oefeningen met actieve meditaties, wat inhoud dat je bezig bent met je lichaam en bewustwording.

In de westerse wereld is stil zitten een moeilijke opgave. Om toch goed te kunnen ontspannen en je op je zelf te richten is er de actieve meditatie waarin stilzitten, dansen en visualisaties, schudden en lopen tot de meditatie behoren. Je leert ademhalingstechnieken en meditatietechnieken.
De klankschalen zorgen ervoor dat je in diepe ontspanning komt, of opgewektheid. Door verschillende klanken spreekt je lichaam het zelfhelend vermogen aan en kunnen energieblokkades opgelost worden.

Tijd: Vanaf 19:00 inloop, vanaf 19:15 in stilte, om 19:30 start de avond en eindigt om 21:45.
Duur: 7 avonden van 2,5 uur.
Datum: 24 september; 1, 15 en 29 oktober; 12 en 26 november; 10 december.
Aantal deelnemers: Maximaal 8 personen.
Kosten: € 175,00. Kun je dit bedrag niet betalen en kan je aantonen dat je van de minima leeft. Overleg dan zeker even wat de mogelijkheden zijn.
Waar: Nieuwe Deventerweg 35, Zwolle, bij mooi weer buiten!
Informatie: Voor meer informatie kunt u bellen met 06 – 20 98 87 89 of mailen naar info@feelyourcenter.nl
Aanmelden: Stuur een email naar info@feelyourcenter.nl of neem telefonisch contact op. Uw aanmelding en het overmaken van de € 125,- is een bevestiging van inschrijving. U ontvangt daarvoor een mail met de factuur. Het bedrag graag overmaken op Rabobankrekening 13.79.28.769 ten name van J.C. Vijverberg.
Meenemen: Yogamatje en/of meditatiekussen, fleecedeken en trek makkelijk zittende kleding aan.